وب کنفرانس تکنولوژیای میباشد که به لطف اینترنت در اختیار ما قرار گرفته است. این تکنولوژی با دارا بودن قابلیت هایی مثل ارتباط از راه دور توانسته مشکلات و محدودیت ها در جلسات کاری و همایش های حضوری به میزان زیادی رفع کند.
وب کنفرانس؛ یکی از تکنولوژی های جدید است که در سالهای اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است. برای حوزه ها ی مختلفی کاربرد دارد و می تواند به داشتن ارتباطاتی راحت و سریع کمک زیادی کند.
وب کنفرانس تکنولوژیای میباشد که به لطف اینترنت در اختیار ما قرار گرفته است. این فناوری با دارا بودن قابلیت هایی مثل ارتباط از راه دور توانسته مشکلات و محدودیت ها در جلسات کاری و همایش های حضوری را به میزان زیادی رفع کند.
وب کنفرانس چه مزیت هایی دارد؟
وب کنفرانس به سبب دارا بودن مزایای بی شمار، مورد استقبال قرار گرفته است. به طوری که در بسیاری از حوزهها و صنایع از آن استفاده می شود. حالا این مزایاها چیست؟ در چه مواردی به کار گرفته می شود؟ اصلا این تکنولوژی در چه حوزه های کاربرد دارد؟ کدام کسب و کارها به وب کنفرانس نیاز دارند؟
اینها سوالاتی است که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.
وب کنفرانس و کاربرد آن در کسب و کارها
همان طور که میدانید برگزراری همایشها و سمینار، در بسیاری از شرکت ها و کسب و کارها مرسوم است. حتی خیلی اوقات همایش یک ضرورت برای کسب و کارها به شمار می رود. زیرا در سمینار امکان معرفی محصولات و خدمات سازمان ها به افراد علاقه مند فراهم می شود.
یا اینکه بسیاری از افراد مثل سخنرانان و یا مدرسان برای معرفی هر چه بیشتر خود و به نوعی برندسازی اقدام به برگزاری همایش و ارائه اطلاعات خود به دیگران می نمایند.
به طور خلاصه باید بگوییم که همایش، یک فرایند مهم و ضروری در کسب و کارهای گوناگون است که می تواند به رشد آنها کمک زیادی کند.
اما برای برگزاری یک همایش، محدودیت هایی وجود دارد. ممکن است در همه زمانها امکان برگزاری سمینار وجود نداشته باشد. در زمان های خاصی مثل الان که در سال2021، دنیا با ویروس کرونا دست و پنجه نرم می کند.
حتی اگر شرایط خاص مثل بیماری را در نظر نگیریم، در روزهای عادی هم محدودیت هایی برا برگزاری سمینارها ایجاد خواهد شد.
فرض کنید شما به عنوان یک مدرس کنکور تصمیم گرفتید در شهر خود همایشی برای دانش آموزان و یا دانشجویان برگزار کنید.
برای این همایش لازم است که هزینه بالایی را صرف کنید، پول زیادی را برای محل برگزاری همایش بپردازید. باید دانش آموزان را تشویق کنید که از راه های دور و نزدیک زمان خود را صرف کرده و در سمینار شرکت کنند.
خوب این موضوع کمی کار را سخت می کند، زیرا ممکن است به دلیل هزینهها و زمان زیاد برای رفت و آمد، تعدادی از دانش آموزان از شرکت در همایش منصرف شوند.
بنابراین بهتر است که از تکنولوژی هایی که در اختیارمان قرار دارد، استفاده کنید وانجام سمینارها را به شکلی دیگر انجام دهید. تا هم هزینه کمی برای خود شما داشته باشد و هم اینکه برای شرکت کنندگان راحت و کم هزینهتر شود. هم در وقت شما صرفه جویی شود و هم در زمان و وقت شرکت کنندگان.
وب کنفرانس؛ امکانی است که شما از صرف هزینه و وقت یاد بی نیاز می کند. کنفرانس وب فناوری است که نباید از آن غافل شد. با استفاده از این تکنولوژی می توانید بدون محدودیت، انواع سمینار و جلسات را برگزار کنید.
برگزاری سمینار تنها یکی از کاربردهای وب کنفرانس است. این سیستم برای بسیاری موارد دیگر کاربرد دارد. از کلاس های آموزشی گرفته تا ویزیت پزشکی و...
در هر کار و هر فرایندی که نیاز به برقراری ارتباط بین دو نفر و یا چند نفر به صورت ویدئویی و با کیفیت بالا از نظر صدا و تصویر وجود داشته باشد؛ وبکنفرانس یک گزینه مناسب است.
از این جهت به جای برگزاری همایش در یک سالن بزرگ و صرف کلی هزینه میتوانید، یک وبینار برگزار کنید و افراد بیشتری را نیز به وبینار خود دعوت کنید.
در این حالت هزینه هم برای شما کمتر می شود هم برای شرکت کنندگان. هزینه پایین تر یک کلاس آموزشی افراد بیشتری را به شرکت در آن تشویق میکند.
حال اگر شما رئیس یک شرکت هستید باز هم میتوانید از وب کنفرانس استفاده کرده و آن را برای برقراری ارتباط با کارمندان و یا دیگر سازمانها و شرکتها به کار ببرید.
کاربردهای وب کنفرانس خیلی متنوع است و جنبه های مختلف در کسب و کارهای گوناگون را می تواند در بر گیرد.
ویژگی های فنی وب کنفرانس
تا اینجا در مورد مزایای وب کنفرانس صحبت کردیم. حالا بهتر است کمی هم در مورد ویژگی و مشخصات فنی آن نیز صحبتی داشته باشیم.
وب کنفرانس از نظر فنی خیلی چیز پیچیده ای نیست. یعنی شما برای برگزاری یک وب کنفرانس نیاز به تجهیزات پیچیده و یا پر هزینه ندارید. فقط کافی چند مورد ساده را فراهم کنید، که یکی یکی آنها را خواهیم گفت.
اولین چیزی که برای وب کنفرانس نیاز دارید، اینترنت پر سرعت است. بدون شک از این مورد خودتان هم اطلاع داشتید. چون امکان ندارد حرف از تکنولوژی شود، اما اینترنت پر سرعت وجود نداشته باشد.
بعد از اینترنت، باید دستگاهی مثل لپ تاپ، موبایل، کامپیوتر و یا تبلت داشته باشید؛ که مجهز به دوربین و میکروفن نیز باشد. البته که لپ تاپ و دستگاه های اندروید نیاز به دوربین جدا ندارند. اما در مورد کامپیوتر؛ دوربین متصل به کامپیوتر مورد نیاز خواهد بود.
آیتم سوم، نرم افزارهای مخصوص برگزاری وبکنفرانس است. نرم افزارها و اپلیکیشن های متعددی برای این منظور ارائه شده است که می توانید از آنها استفاده کنید. برای مثال اسکای روم که بیشتر برای کلاس های آنلاین مورد استفاده قرار میگیرد. البته در یک همایش و سمینار نیز می تواند به کار گرفته شود.
این برنامه از طریق دستگاه های مختلف قابل دسترسی و استفاده است و توسط آن به راحتی می توانید یک جلسه انلاین راحت را برگزار کنید.
حرف آخر
وب کنفرانس تجربه بسیار خوبی خواهد بود که میتواند در روند کسب و کار شما تاثیر زیادی داشته و جایگزین همایش و کلاس های حضوری شود. نظر شما چیست؟ اگر شما هم از این سیستم تجربه ای دارید آن را با ما در میان بگذارید.